WEBSHOP EN TOONTUIN - GRATIS VERZENDING BINNEN BELGIË EN NEDERLAND VANAF €150 UITGEZONDERD WOONWAGENS - TOONTUIN 15KM VAN GENT WEBSHOP EN TOONTUIN - GRATIS VERZENDING BINNEN BELGIË EN NEDERLAND VANAF €150 UITGEZONDERD WOONWAGENS - TOONTUIN 15KM VAN GENT

Privacybeleid

Hoe gaan wij om met informatie en gegevens?

Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. Lees hieronder om te zien hoe wij omgaan met informatie en gegevens.

Wanneer je gebruikmaakt van onze website, gaan wij ervan uit dat je begrijpt en akkoord gaat met de manier waarop wij informatie verzamelen en gebruiken zoals in dit privacybeleid staat. Ons privacybeleid is van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en alle anderen die de toegang hebben tot de website. (“Gebruikers”)

Bij Vier Seizoenen Buiten beveiligen en verwerken we persoonlijke gegevens zorgvuldig. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving daaraan stelt.

 • wij vermelden duidelijk met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dit lees je in dit privacybeleid;
 • wij verzamelen alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden, zoals bestellingen versturen of marketing;
 • wij vragen eerst toestemming om persoonsgegevens te verwerken wanneer deze toestemming is vereist;
 • wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om persoonsgegevens te beschermen;
 • wanneer je daarom vraagt, bieden wij je de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Welke gegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen de volgende gegevens wanneer je deze aan ons verstrekt:

 1.  Naam
 2. Telefoonnummer
 3. Adres
 4. Gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres
  (wanneer je een Vier Seizoenen Buiten-account aanmaakt)
 5. Profielinformatie die je verstrekt via het Vier Seizoenen Buiten-account
 6. Communicatie tussen ons en jou als klant
  (denk aan dienst-gerelateerde e-mails zoals orderbevestigingen)

Hoe gebruiken wij de verzamelde informatie?

Alle informatie die wij verzamelen, gebruiken wij om onze website te ondersteunen en verbeteren. In deze lijst lees je hoe we de informatie toepassen.

 1. De website onthoudt informatie, zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.
 2. Wanneer je je aanmeldt op de website, heb je direct toegang tot je informatie.
 3. We brengen de statistieken in kaart, zoals het totaal aantal bezoekers en verkeer op de website.
 4. We passen deze statistieken toe om de website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.
 5. We sturen je een orderbevestiging en houden je op de hoogte van het verloop van je bestelling.
 6. We sturen je een nieuwsbrief en updates over nieuwe producten.
 7. Wij geven alleen de noodzakelijke leveringsgegevens door aan onze logistieke partners.  

Wij mogen je gegevens gebruiken om contact op te nemen in de vorm van nieuwsbrieven of andere marketing- en promotiemails als je daar toestemming voor hebt gegeven. Wil je deze mails niet meer ontvangen? Klik in de mails dan op ‘Afmelden’.

Hoe delen wij de verzamelde informatie?

Wij verhuren of verkopen geen (persoons)gegevens aan derden.

Hoe beveiligen wij de verzamelde informatie

Vier Seizoenen Buiten heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verzamelde gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wij gebruiken veiligheidsmaatregelen om te zorgen dat informatie via de website wordt beveiligd (zoals het aanvragen van een uniek wachtwoord). Je bent als bezoeker zelf verantwoordelijk voor het beveiligen van jouw accountinformatie middels een uniek wachtwoord en voor het beheren van de e-mails met Vier Seizoenen Buiten. Wij zij niet verantwoordelijk voor de functionaliteit, privacy of veiligheidsmaatregelen van enige andere organisatie.

Inzage, correcties en recht van verzet

Blijkt dat wij van jou gegevens hebben verzameld die onjuist, irrelevant of onvolledig zijn of vermoed je dat dit zo is? Dan kun je de gegevens inzien, wijzigen of verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@vierseizoenenbuiten.be of stuur een brief naar:

Vier Seizoenen Buiten
Houte 103
9860 Balegem (Oosterzele)
België

Privacy van kinderen

Onze website vraagt niet specifiek om gegevens van personen jonger dan 16 jaar (‘kinderen’). Blijkt dat wij persoonlijke gegevens hebben verzameld van Kinderen zonder toestemming van hun ouder of voogd? Dan verwijderen wij deze gegevens van onze servers. Vermoed je dat een kind zonder toestemming persoonlijke gegevens aan ons heeft verstrekt? Neem dan contact met ons op via info@vierseizoenenbuiten.be.

Wijzigingen in dit beleid

Vier Seizoenen Buiten kan dit privacybeleid tussentijds aanpassen of updaten. We raden je daarom aan om ons beleid regelmatig te raadplegen. Bij ingrijpende aanpassingen, stellen we je daarvan op de hoogte. Aanpassingen in ons privacybeleid treden in werking op het moment dat we die publiceren op deze pagina.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over ons privacybeleid? Stuur je vragen dan per mail naar info@vierseizoenenbuiten.be. We proberen je vragen dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.