WEBSHOP EN TOONTUIN - GRATIS VERZENDING BINNEN BELGIË EN NEDERLAND VANAF €150 UITGEZONDERD WOONWAGENS - TOONTUIN 15KM VAN GENT WEBSHOP EN TOONTUIN - GRATIS VERZENDING BINNEN BELGIË EN NEDERLAND VANAF €150 UITGEZONDERD WOONWAGENS - TOONTUIN 15KM VAN GENT

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst is retourneren geen enkel probleem. "Als koper kan u het verzakingsrecht uitoefenen binnen veertien dagen na levering van het product, zonder boete en zonder opgave van redenen."

Download hier het retourformulier, vul het in en stuur dit naar ons op via info@vierseizoenenbuiten.be. Het product dient in de originele verpakking inclusief pakbon retour gezonden te worden naar:

Vier Seizoenen Buiten
Houte 103
9860 Balegem (Oosterzele)
België

De mogelijkheid tot retourneren geldt niet in het geval van levering van goederen die specifiek voor de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Als klant hebt u de keuze om het product te ruilen of terugbetaald te krijgen. Wanneer we de retourzending ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt het product geruild of wordt de terugbetaling uitgevoerd op het door u opgegeven rekeningnummer.

Vragen of opmerkingen?

Heb je feedback of vragen? Neem contact met ons op via info@vierseizoenenbuiten.be, we helpen je graag!